Ik wil vrijwilliger worden

Welkom bij Gekkoo

Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkvereniging. Bij ons kan je terecht voor je cursus en allerlei vormingen, maar je gaat vooral leuke mensen leren kennen en vrienden voor het leven maken.

Hieronder ontdek je wat je bij Gekkoo allemaal kan doen en welke vacatures we open hebben staan. Je kan Gekkoo wat beter leren kennen en je meteen aanmelden voor een stage of als vrijwilliger. Welkom bij Gekkoo!

Wij willen jou erbij!

Vrijwilligers 1

Word jij hulpanimator?

Als hulpanimator ben je 15 jaar of ouder en begeleid je samen met de rest van het team kinderen tussen 3 en 12 jaar. Je helpt bij het voorbereiden van de activiteiten en maakt kennis met de taken van een animator in het jeugdwerk. Klaar voor de uitdaging?
Word jij hulpanimator?
animatoren bouwhuis

Word jij animator?

Als animator ben je 15 jaar of ouder en begeleid je samen met de rest van het team kinderen tussen 3 en 12 jaar. Je bereidt samen met je hoofdanimator en je team de activiteiten voor en voert deze uit. Iets voor jou?
Word jij animator?
Gekkoo beestige bosbende

Word jij hoofdanimator?

Als hoofdanimator ben je 17 jaar of ouder en ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de animatoren (die samen met jou de kinderen begeleiden). Verder volg je ook de voorbereiding van de activiteiten en de administratie zorgvuldig op.
Word jij hoofdanimator?
cursus

Word jij instructeur?

Je bent 18 jaar of ouder en hebt ondertussen al een stevige rugzak ervaring binnen het jeugdwerk, en wilt graag deze kennis doorgeven via vorming en coaching? Dan kan jij instructeur worden bij Gekkoo.
Word jij instructeur?
Gekkoo Spelbus

Word jij Spelbusvrijwilliger?

Onze eigen rijdende spelbibliotheek kan altijd frisse vrijwilligers gebruiken. Ben jij 18 jaar of ouder en heb je zin om mee met de Spelbus uit te rijden naar verschillende locaties om kwalitatief en duurzaam speelgoed voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar uit te lenen? Lees dan zeker verder.
Word jij Spelbusvrijwilliger?
Gekkoo later word ik cowboy

Word jij Gekkoo vrijwilliger?

Heb jij zin om mee te gaan op kamp als kookouder? Zit je talent in administratieve ondersteuning of heb je zin om ons te helpen op leuke evenementen? Dat kan!
Word jij Gekkoo vrijwilliger?