Speelgoedbende

Afscheid van de speelgoedbende

De Speelgoedbende stopt vanaf 1 januari 2023
 
De stad Antwerpen zet de samenwerking met de Gekkoo Speelgoedbende stop vanaf 1 januari 2023.
 
De Antwerpse Huizen van het Kind hebben een nieuw beleidsplan ontwikkeld met duidelijke prioriteiten en een nieuw organisatiemodel. Het project van de Speelgoedbende past in haar huidige vorm niet binnen de basisopdracht van de Huizen van Kind.
De stad Antwerpen wil Gekkoo, de betrokken vrijwilligers en alle (groot)ouders en kinderen bedanken voor de fijne samenwerking.
 
Wat met de activiteiten van de Speelgoedbende?

     1. Speelgoed ontlenen

Vanaf 5 december 2022 is het ontlenen of reserveren van speelgoed niet meer mogelijk. Gereserveerd speelgoed kan niet meer opgehaald worden.
Heb je nog speelgoed van Gekkoo? Gelieve dit vóór het einde van 2022 terug te brengen naar een Huis van het Kind of het onthaal van Gekkoo, op de gekende ontleenmomenten.

     2. Speelmomenten

De speelmomenten die de Speelgoedbende in december heeft gepland gaan nog door. Welkom om mee te komen puzzelen.
Gezinnen zijn en blijven welkom op andere spel- en ontmoetingsmomenten en gezinsactiviteiten in de Antwerpse Huizen van het Kind.  
 
Gekkoo blijft inzetten op toegankelijk speelplezier voor alle kinderen met onze speelpleinen en themakampen met en zonder overnachting.
Ook wij willen iedereen bedanken voor het vertrouwen, het enthousiasme, de warme feedback en de fijne speelmomenten.
 
Heb je nog vragen?
Contacteer ons via e-mail of telefoon:
e-mail: speelgoedbende@gekkoo.be
telefoon: 03 233 64 90

 

Puzzelen

Puzzelen is de ideale manier voor jong en oud om te ontsnappen aan de alledaagse drukte én het is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Terwijl we puzzelen, gebeurt er namelijk heel wat…

Puzzelen

Conflict in spel

We vinden het vaak moeilijk wanneer onze kinderen ruzie maken en willen er meestal zo snel mogelijk een einde aan maken. Toch kunnen we soms beter op onze tanden bijten en onze kleine ruziemakers even laten doen. Ruzie maken is namelijk leerrijk en belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen.

Conflict in spel

Cijfers en letters

Speelgoedbende

Spelenderwijs worden kinderen steeds handiger met cijfers en letters. Hoe meer kinderen ontdekken hoe cijfers en letters werken, hoe leuker ze het gaan vinden. Ze worden zelfzekerder en zijn fier op hun successen.  

Cijfers en letters