Partners en sponsors

Gekkoo vzw heeft voor haar activiteiten een samenwerking met stad Antwerpen en andere lokale overheden. Mede via subsidiëring betalen we onze werkings- en personeelskosten.

Daarnaast krijgen we steun van vele kleine en grote sponsors en donateurs. Veel giften gebeuren uit sympathie, bijvoorbeeld ten voordele van het Gekkoo Fonds of voor een bepaald kamp. Andere partners kiezen ervoor een promodeal of echte sponsor- of samenwerkingsovereenkomst af te sluiten waarbij ook wij ons engageren voor een aantal afspraken.

Een hele grote dankjewel voor onze partners en hun waardevolle steun: 

Gekkoo vzw

Ben je geïnteresseerd in een sponsorovereenkomst of in het ondersteunen van de werking van Gekkoo? Neem vrijblijvend contact op en we bekijken samen de mogelijkheden.

Steun het Gekkoo Fonds

Geen cadeau's, liever een goed doel steunen?

Gekkoo vzw

Het Gekkoo Fonds haalt een groot deel van haar middelen uit de giften van particulieren en bedrijven. Zo besloot ook Florin om het Gekkoo Fonds te steunen. Hij werd 65 en kwam tot het besef dat hij eigenlijk alles al had, daarom besliste hij om dit jaar geen nutteloze cadeaus te aanvaarden zoals een zoveelste fondueset of een zesde scheerapparaat. In plaats daarvan vroeg hij zijn vrienden en familie om hun cadeaus om te vormen naar een donatie voor het Gekkoo Fonds.

Geen cadeau's, liever een goed doel steunen?

Op kamp dankzij het Gekkoo Fonds

Gekkoo vzw

Kinderen horen te spelen, te leren en nieuwe dingen te ontdekken. Deelnemen aan vrijetijdsactiviteiten is daarom heel belangrijk. Jammer genoeg zijn deze activiteiten moeilijk betaalbaar voor sommige gezinnen. Het Gekkoo Fonds helpt door een deel van het inschrijvingsgeld te betalen. Zo kunnen alle kinderen genieten van vakantie. Zo ook Ife. Zij kon op kamp dankzij het Gekkoo Fonds.

Op kamp dankzij het Gekkoo Fonds