• Volzet
  • Wachtlijst
Into the wei

Into the wei

Flinke portie avontuur

4 – 16 juli
Weweler | 340

50% korting via het Gekkoo Fonds

Grenzen verleggen

Maak je klaar voor een actieve week waarin we allerlei grenzen verleggen. We bouwen een eigen vlot, gaan op sluiptocht en op dropping. Kan jij goed kaartlezen om via de coördinatiepunten het doel te bereiken? Of ben je een meester in camoufleren? Als echte Robinsons proberen we te koken op een houtvuur. Welke gerechten maak jij klaar in je kookpot?

Gezellig kamperen

We slapen in tenten en genieten van het buitenleven in het groene dal waarin onze wei ligt. Na een actieve dag vol activiteiten, wandelen, spelen en ravotten gaan we chillen aan het kampvuur, zingen we karaoke of kijken we een film.

Samen met andere kampen

Deze week organiseren we ook andere kampen op deze locatie. Broers, zussen, vrienden en vriendinnen kunnen dus makkelijk samen op kamp ook al behoren ze tot een andere leeftijdsgroep of vinden ze andere dingen leuk.

Korting via Gekkoo Fonds

Heb je recht op sociaal tarief? Dan heb je bij Gekkoo recht op 50% korting op de deelnameprijs. Kijk op de pagina van het Gekkoo Fonds en volg de stappen om van de tegemoetkoming gebruik te maken.

ico-base-cake-outline Age
2004 - 2006
ico-base-pricetag-outline Price
340
ico-base-calendar-outline Duration
13 dagen met overnachting
ico-base-bus-outline Location of departure

Welke verzekering?

Deelnemers zijn verzekerd voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid.

Over de begeleiding

Onze kampen met overnachting worden begeleid door vrijwilligers met ervaring in het jeugdwerk of het onderwijs. Zij nemen vrijwillig elk jaar kinderen en jongeren mee op kamp om hen de mooiste tijd van het jaar te bezorgen.

Inbegrepen

  • Alle overnachtingen, maaltijden en tussendoortjes
  • Uitstappen, workshops of activiteiten ter plaatse