• Volzet
  • Wachtlijst
Koetjes en kalfjes

Koetjes en kalfjes

Welkom op de boerderij

4 – 9 juli
Weweler | 205

50% korting via het Gekkoo Fonds

Meerijden met de tractor

We brengen een bezoekje aan de boerderij, rijden mee met de tractor en spelen de boerderijdierenbingo. We spelen het koeienspel en verdienen melk om een lekker gerechtje te maken. We zoeken eieren en pimpen onze omeletten. Onze wei is ook de ideale locatie voor een wedstrijdje boerengolf en XL-ganzenbord. We knutselen onze eigen kippen en spelen kippenbowling.

Gezellig kamperen

We slapen in tenten en genieten van het buitenleven in het groene dal waarin onze wei ligt. Na een actieve dag vol activiteiten, wandelen, spelen en ravotten gaan we chillen aan het kampvuur, zingen we karaoke of kijken we een film.

Samen met andere kampen

Deze week organiseren we ook andere kampen op deze locatie. Broers, zussen, vrienden en vriendinnen kunnen dus makkelijk samen op kamp ook al behoren ze tot een andere leeftijdsgroep of vinden ze andere dingen leuk.

Korting via Gekkoo Fonds

Heb je recht op sociaal tarief? Dan heb je bij Gekkoo recht op 50% korting op de deelnameprijs. Kijk op de pagina van het Gekkoo Fonds en volg de stappen om van de tegemoetkoming gebruik te maken.

ico-base-cake-outline Age
2013 - 2014
ico-base-pricetag-outline Price
205
ico-base-calendar-outline Duration
6 dagen met overnachting
ico-base-bus-outline Location of departure

Welke verzekering?

Deelnemers zijn verzekerd voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid.

Over de begeleiding

Onze kampen met overnachting worden begeleid door vrijwilligers met ervaring in het jeugdwerk of het onderwijs. Zij nemen vrijwillig elk jaar kinderen en jongeren mee op kamp om hen de mooiste tijd van het jaar te bezorgen.

Inbegrepen

  • Alle overnachtingen, maaltijden en tussendoortjes
  • Uitstappen, workshops of activiteiten ter plaatse