Gekkoo Kampbende

De Gekkoo Kampbende organiseert kampen met én zonder overnachting in Vlaanderen, de Oostkantons en het buitenland. Je kan met ons op kamp van de Belgische kust tot de Ardense bossen en overal daartussen. Onze kampen bieden méér dan plezier: onze vrijwilligers bereiden de thema's met veel zorg voor en door samenwerkingen met partnerorganisaties halen wij waardevolle kennis en variatie in huis.

Ontdek ons kampaanbod

De troeven van de Gekkoo Kampbende:

  • Op kleutermaat: gaat jouw zoon of dochter voor het eerst op kamp? Dan zijn onze kleuterkampen met of zonder overnachting ideaal. De kampen met overnachting worden begeleid door een ervaren kleuterjuf. Nog niet helemaal zeker? Lees hier meer over onze kleuteraanpak.
  • Thematische expertise en ervaring: wij organiseren al meer dan 80 jaar kampen en kunnen rekenen op een ruim vrijwilligersbestand. In deze diverse groep zitten er echte experten. Van musical tot handbal, van triatlon tot paardrijden, van zangcoaching tot turnen; onze vrijwilligers geven met veel plezier hun skills op speelse wijze door.
  • Kwalitatieve partners: voor onze kampen zonder overnachting werken wij samen met partnerorganisaties. Daardoor kunnen onze eigen vrijwilligers hun speelexpertise benutten en brengen partnerorganisaties met workshops afwisseling en thematische diepgang.
  • Echt op kamp: onze kampen in Weweler (Oostkantons) zijn perfect voor jongeren die graag écht op kamp gaan. Kampvuren maken, bosspelen doen en uitdagende trektochten door de prachtige natuur maken; de Gekkoo GoWild Weweler kampen zijn perfect voor avonturiers.