Tussenkomst Gekkoo Fonds aanvragen (sociaal tarief)

Wie het financieel niet breed heeft, kan voor onze Speelpleinbende en Kampbende een tussenkomst aanvragen. Het Gekkoo Fonds betaalt dan 50% van het inschrijvingsgeld. Ook gezinnen die niet in Antwerpen of een Antwerps district wonen, kunnen een aanvraag doen.

Je kan een tussenkomst krijgen met:
 • een attest verhoogde tegemoetkoming van je ziekenfonds, het attest moet op naam van het deelnemende kind staan
 • of een attest ‘aanvraag sociaal tarief’, deze attesten worden uitgeschreven door sociale instanties zoals OCMW, diensten thuisbegeleiding, CAW,… Organisaties uit Antwerpen kunnen hieronder een blanco attest downloaden om in te vullen. Organisaties buiten Antwerpen mogen ons hun eigen attesten bezorgen.
  Zolang je attest geldig is en minstens voor 1 jaar, krijg je:
  • voor Speelpleinbende onbeperkt 50% tussenkomst
  • voor Kampbende een tussenkomst van maximaal 350 euro per kalenderjaar
  Hoe een tussenkomst aanvragen?

  Bezorg ons het attest via i-School, via e-mail of per post. 

  Wil je meteen als je voor een activiteit inschrijft, de tussenkomst van het Gekkoo Fonds krijgen? Bezorg ons dan voor je inschrijft het attest. Onze medewerkers voegen de tussenkomst toe aan jouw account in i-School. Daarna zal i-School altijd automatisch de aangepaste prijs aanrekenen en dit zolang het attest geldig is.

   Kan ik met terugwerkende kracht de tussenkomst aanvragen?

   Heb je geen geldig attest op het moment dat je inschrijft? Dan betaal je de volledige prijs. 

   Je kan tot 30 dagen na het einde van de activiteit het attest binnenbrengen. In dat geval betalen we je de helft van het inschrijvingsgeld terug. Let op: we doen enkel een terugbetaling voor de dagen waarop het attest geldig is (het moet dus geldig zijn voor de volledige periode van de activiteit).

   Meer info?

   Wil je weten of je in aanmerking komt voor een tussenkomst via het Gekkoo Fonds of wil je meer info? Neem dan contact op met ons secretariaat.