Kampaanbod 2021 online!

Bij Gekkoo organiseren we al jaren kampen met overnachting en sinds 2018 ook kampen zonder overnachting. Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt om het aanbod serieus uit te breiden. Zo hebben kinderen nu nog meer keuze en vindt iedereen zeker een kamp dat op zijn lijf geschreven is.

Drempels verlagen om op kamp te gaan

Naast een grote uitbreiding van het aanbod, zorgen we er ook voor dat de kampen met en zonder overnachting meer in één lijn liggen qua vorm en inhoud. Op deze manier proberen we de drempels om mee op kamp
te gaan te verlagen. Kinderen kunnen bijvoorbeeld eerst eens een kamp zonder overnachting proberen, om vervolgens de stap te zetten naar een kamp met overnachting. Hier zullen ze dan veel elementen herkennen en dezelfde vertrouwde Gekkoo-sfeer ervaren.

Om vlot op onze kampen te geraken, zullen we vanaf 2021 voor de meeste van onze kampen met overnachting busvervoer aanbieden. Zelf brengen en halen blijft ook een optie, zo kunnen ouders kiezen wat ze het handigste vinden.

Wat kenmerkt een Gekkoo kamp?

  • We werken met kleine groepen van maximum 18 deelnemers. Dit creëert een gezellige, vertrouwde sfeer waar iedereen zich thuis voelt. Zo kunnen alle deelnemers en vrijwilligers elkaar echt leren kennen en valt er niemand uit de boot.
  • Het leeftijdsverschil binnen de kampgroep is maximum 3 jaar. Zo kunnen we activiteiten organiseren die perfect binnen de interesse en de mogelijkheden van de deelnemers liggen.
  • We organiseren ‘themakampen’. Elk kamp heeft een thema als rode draad waarbinnen zo goed als alle activiteiten vallen. Wij kiezen voor thema’s die geen voorkennis vragen van de deelnemers en die de verbeelding en fantasie prikkelen. Om deze thema’s tijdens de kampen nog meer naar boven te laten komen, gaan we op uitstap of werken we samen met partnerorganisaties.
  • Spelen, spelen en nog eens spelen. Dat is wat we bij Gekkoo doen op kamp. Heerlijk ravotten en ’s avonds doodmoe in je bed kruipen.
  • We zoeken voor onze kampen altijd locaties en verblijven in een uitdagende omgeving met voldoende ruimte waar de deelnemers in alle veiligheid kunnen spelen.
  • Onze fantastische vrijwilligers zorgen voor begeleiding van de deelnemers op kamp. In onze vrijwilligersploegen gaan we op zoek naar een mix van ervaring, zodat iedereen alle kansen krijgt om zich te ontwikkelen

We vinden het belangrijk dat iedereen vlot zijn weg vindt in ons uitgebreide aanbod. Daarom voorzien we dit jaar twee digitale brochures die je online kan bekijken, downloaden en zelfs thuis afprinten als je dat wil. Je vindt er alle kampen met een korte beschrijving, de locaties en de prijzen in terug. Laat de voorpret beginnen!

Brochure kampen zonder overnachting

Brochure kampen met overnachting 

Natuurlijk kan je ook gewoon de filters op onze site gebruiken om het ideale kamp te vinden. Bij Activiteiten vind je al ons aanbod terug. 

Heb je nog vragen of lukt het boeken niet? Kijk dan zeker eens bij onze Veelgestelde vragen of neem contact op met ons secretariaat.

Tot snel bij Gekkoo!