Speelgoedbende blijft "open" voor ontlenen speelgoed

De lockdown biedt ons meer tijd om samen met het gezin een gezelschapsspelletje te spelen of een te gekke knikkerbaan in elkaar te zetten. Bij de Gekkoo Speelgoedbende kan je duurzaam en educatief speelgoed ontlenen. Neem een kijkje in onze catalogus, reserveer je lievelingsspeelgoed en haal het vanaf 9 november op tijdens de speciale ophaalmomenten op het secretariaat van Gekkoo.

 

Bekijk de catalogus

 

Omdat onze fysieke dienstverlenging momenteel niet mogelijk is en onze ontleen- en speelmomenten in de Huizen van het Kind zijn afgelast, starten we vanaf 9 november met de optie “reserveren en ophalen” van speelgoed.

Hoe werkt het?

  • Om speelgoed te kunnen lenen, moet je eerst lid worden. Dat doe je door het online registratieformulier in te vullen. De eerste maand ontleen je gratis, daarna heb je de keuze om betalend lid te worden. Voor 5 euro heb je dan het hele jaar afwisselend en uitdagend speelgoed in huis.

Vul het online registratieformulier in

  • Van zodra onze medewerkers je registratie verwerkt hebben, ontvang je een e-mail met een activeringscode en instructies om je online aan te melden.
  • Nu kan je speelgoed reserveren via onze catalogus. Per keer mag je 3 spelletjes per kind ontlenen. Je mag het speelgoed vervolgens 3 weken bijhouden.
  • Gereserveerd speelgoed haal je op bij het secretariaat van Gekkoo, Limburgstraat 49-53, 2020 Antwerpen,
    • maandag tussen 9.00 en 12.00 uur
    • woensdag tussen 13.00 en 17.00 uur

Meer info?

Ondervind je problemen bij het registreren of bij het online aanmelden, heb je vragen? Neem contact op met Celine, projectmedewerker van de Speelgoedbende, celine@gekkoo.be, 03 369 26 56.

speelgoedbende