Vrijwilliger in de kijker | Tarik

Wat doe je bij Gekkoo en hoe lang doe je dat al? Ik ben animator bij Gekkoo sinds de zomer van 2018. Dit is dus mijn derde zomer bij Gekkoo.

Waarom ben je actief als vrijwilliger? Ik heb mijn kindertijd bij het vroegere Kindervreugd doorgebracht en ging elke vakantie mee naar het Peerdsbos of naar het speelplein van Wilrijk. Ik keek altijd op naar de animatoren en vond het supercool om er ook een te worden. Ik heb dan als kind aan mezelf beloofd om later een animator te worden. Ik ben geweldig trots dat ik die belofte ook heb waargemaakt.

Mijn ideale zondag is… Als het heel mooi weer is en de zon fel schijnt. Samen met de vrienden gaan chillen in een park of een leuke omgeving met muziek en goede gesprekken. Even goed ontspannen en genieten van het leuke in het leven.

Als ik een superkracht mocht kiezen, zou ik… Willen teleporteren! Het lijkt me superchill om in no time op een andere plaats te zijn zonder al te veel moeite. Lijkt het je niet zeer handig om eens een gratis reisje naar Parijs of New York te hebben zonder al die uren reizen? Je komt ook nooit te laat. Je kan lekker uitslapen en met je vingers knippen om dan op je locatie te zijn. Dit is een superkracht die ik zeker wil hebben. (Misschien heb ik ze al... Oh neen, ik kom vaak te laat).

Je mag mij altijd wakker maken voor… (Liefst maak je me niet wakker...) MAAAAR! Moest je me wakker maken voor een zeer onverwachte droomreis naar Amerika, dan schiet ik recht. Het is een droom van me om naar Amerika te gaan. Maak me maar wakker... Ik wacht. 

Mijn favoriete Gekkoo-moment: Elk moment bij Gekkoo was superleuk, maar het beste moment was toch wel de animatorcursus. Het was een superleuke week vol nieuwe vrienden en heel veel nieuwe uitdagingen! We hebben een GE-WEL-DI-GE vriendschap gecreëerd en daar ben ik enorm trots op. Die week vergeet ik nooit meer!

Vrijwilliger Tarik