Kringverhuur: geef je feest een uniek tintje

Een originele inkleding van een industriële zaal zodat er een gezellige, huiselijke sfeer ontstaat. Da's de uitdaging die Kringverhuur en Gekkoo binnenkort aangaan. Want Kringverhuur is een van onze partners voor Aan tafel met Gekkoo, het fondsenwervend diner ten voordele van het Gekkoo Fonds.

Dit jaar strijkt Aan tafel neer in De Blikfabriek in Hoboken. Een unieke locatie die vraagt om een unieke inkleding. Daarom zijn we heel blij met de hulp van Kringverhuur. Zij verhuren meubelen, decoratie, sfeerlicht en servies in verschillende stijlen en voor elk budget.

Een extra motivatie om voor een samenwerking te kiezen was voor ons het feit dat Kringverhuur ook een sociaal terwerkstellingsproject is. Mensen de kans geven om zich te ontplooien, zelfvertrouwen op te doen, te groeien in hun taken,... Dat is waar we bij Gekkoo ook elke dag voor proberen te gaan in onze vrijwilligerswerking en op de werkvloer.

Wij kijken alvast heel hard uit naar de samenwerking.

Kringverhuur voor particulieren en bedrijven

Ook jij kan bij Kringverhuur terecht:

  • een klein of groot feest?
  • extra stoelen of servies nodig voor je feest?
  • op zoek naar leuke meubels om een gezellig hoekje te maken op je event?
  • Wil je iets uniek en budgetvriendelijk?

Dan zit je goed bij Kringverhuur. Je geeft je feestje of event een heel eigne touch. Bovendien vind je er ook unieke stuks die je niet bij een gewone verhuurfirma vindt.

Bekijk het aanbod

 

Kringverhuur