Gekkoo stelt voor: onze Later word ik…-kampen

Wat houdt een Later word ik…-kamp in?

Elk jaar bedenkt ons enthousiaste team van vrijwilligers samen met Gekkoo-stafmedewerkers een reeks thema’s voor verschillende leeftijdscategorieën. Ze zoeken steeds naar thema’s die goed passen bij de leeftijd van de deelnemers, die de kans bieden om iets bij te leren en die relevant zijn in de leefwereld van kinderen en jongeren. Elk Later word ik…-kamp is daardoor anders.

Onze begeleiding zorgt voor een evenwicht tussen vrij spel, thematische activiteiten en workshops, uitstappen en ontspanning. Uiteraard hebben de kleuters een veel meer gestructureerde dagindeling dan de tieners. Bij de Later word ik…-kampen focussen we vooral op inlevingsvermogen, fantasie en samen nieuwe dingen ontdekken.

De troeven van Later word ik...-kampen

  • kleine groepen
  • aandacht voor de leeftijd en interesses van de kinderen
  • thematische uitwerking van de activiteiten
  • ervaren begeleiding: de hoofdverantwoordelijke van het kamp is een ervaren kleuterjuf dus zelfs de kleinsten voelen zich veilig en goed op onze kampen

Waar?

Gekkoo organiseert Later word ik…-kampen in verschillende locaties in Vlaanderen:

  • in Nieuwpoort en Bredene om van speelplezier aan zee te genieten
  • in Kinrooi om in ’t groen te ravotten.

Kinderen uit alle provincies zijn welkom. We hebben een busopstapplaats in Antwerpen én in Lummen, maar ouders mogen hun kinderen natuurlijk ook zelf brengen en komen halen.

Sinds dit jaar kan je onze Later word ik…-kampen ook boeken zonder overnachting. Ideaal voor ouders uit de buurt die liever hebben dat hun kinderen thuis slapen.