Gekkoo komt naar Kinrooi!

Tijdens de zomervakantie 2019 trekt Gekkoo voor het eerst naar Kinrooi (Limburg) om daar vakantiekampen met én zonder overnachting te organiseren! Ben je nog op zoek naar een fijn en kleinschalig kamp voor jou kind midden in het groen? Gekkoo heeft aanbod in Kinrooi voor kinderen van 3 t.e.m. 11 jaar. We hebben voor elk kind een fijn en leerrijk kamp: of je kind nu houdt van creatief bezig zijn, sportieve uitdagingen of leerrijke ontdekkingen, bij Gekkoo vind je zeker een kamp op maat.

Ideaal voor kleuters

Is het voor jouw kindje de eerste keer dat het op kamp gaat? Onze kleuterkampen zijn ideaal voor 3 tot 5-jarigen die het toch nog allemaal wat spannend vinden. Je kan kiezen of je kindje blijft slapen of het weer naar huis komt na een hele dag spelen.

Gekkoo vzw

Onze vakantiekampen in Kinrooi

week: 18/08 - 23/08

Later word ik wereldreiziger

Stap in ons vliegtuig en ga mee op wereldreis langs verschillende landen. We eten met Chinese stokjes en knutselen onze eigen Egyptische juwelen. We belanden op een onbewoond eiland en gaan daar op avontuur. We zingen liedjes in vreemde talen en spelen spelletjes van over heel de wereld.

Later word ik wereldreiziger - met overnachting

Later word ik wereldreiziger - zonder overnachting

Later word ik cowboy

Het opperhoofd van de dappere indianen schrijft een brief. Zijn indianendorp is helemaal verwoest door een grote storm. Ben jij een dappere indiaan die hem wil helpen het dorp terug op te bouwen? Kom dan snel mee! In het Wilde Westen wonen natuurlijk ook de cowboys! Ze trainen ons hoe we als de beste wilde dieren kunnen vangen en nog veel meer.

Later word ik cowboy - met overnachting

Later word ik cowboy - zonder overnachting

Later word ik spion

Ben jij een echte speurneus? Dan hebben we jou nodig om het raadsel te ontrafelen. Kraak de geheime code, kom erachter wie de spion is en leer het geheimschrift lezen.

Later word ik spion - met overnachting

Later word ik spion - zonder overnachting

Later word ik tovenaar

We ontmoeten heksen en goochelaars en duiken met hen een magische wereld in. We brouwen speciale toverdrankjes en maken onze eigen toverstok. Welke coole goocheltrucs tover jij uit je hoed?

Later word ik tovenaar - met overnachting

Later word ik tovenaar - zonder overnachting

Later word ik survivor

We leren overleven in de natuur, maken vuur en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Later word ik survivor - met overnachting

Later word ik tovenaar - zonder overnachting

Later word ik uitvinder

Ken je de verstrooide professor Gobelijn of professor Barabas? Deze week ben jij de uitvinder. We bedenken de zotste ideeën en doen allerlei proefjes.

Later word ik uitvinder - met overnachting

Later word ik uitvinder - zonder overnachting