Geen cadeau's, liever een goed doel steunen?

Kinderen horen te spelen, te leren en nieuwe dingen te ontdekken. Deelnemen aan vrijetijdsactiviteiten is daarom heel belangrijk. Jammer genoeg zijn deze activiteiten moeilijk betaalbaar voor sommige gezinnen. Het Gekkoo Fonds helpt door een deel van de deelnameprijs te betalen. Zo kunnen alle kinderen genieten van vakantie. Het Gekkoo Fonds haalt een groot deel van haar middelen uit de giften van particulieren en bedrijven. Zo vroeg Florin zijn gasten om het Gekkoo Fonds te steunen.

Florin werd 65 en kwam tot het besef dat hij eigenlijk alles al had, daarom besliste hij om dit jaar geen nutteloze cadeaus te aanvaarden zoals een zoveelste fondueset of een zesde scheerapparaat. In plaats daarvan vroeg hij zijn vrienden en familie om hun cadeaus om te vormen naar een donatie voor het Gekkoo Fonds. Florin komt zelf uit een warm nest en heeft nooit iets tekort gehad, maar ziet dat heel veel kinderen dit lot niet gegund is. Zij kunnen niet op kamp gaan of naar het speelplein zoals hun leeftijdsgenootjes, maar daar voor is er het Gekkoo Fonds. “Het gaf mij echt een goed gevoel om op deze manier de jeugdwerking van Gekkoo een financieel steuntje te geven”, vertelt Florin, “Als je heel hard moet bedenken welk cadeau je eventueel nog zou kunnen krijgen, geef je het beter aan mensen die het echt nodig hebben.”

Een hele grote dankjewel aan al onze sponsors en partners om het Gekkoo Fonds te steunen!

Wil jij net als Florin en al onze andere donateurs het Gekkoo Fonds steunen? Stort dan vandaag nog op BE63 0682 5167 4308. Je kiest zelf hoeveel en hoe vaak je stort. Vermeld zeker je naam en adres in de mededeling bij je betaling.

Gekkoo vzw