Spel van de maand | Vlotte geesten

Zo speel je het

Op tafel liggen vijf voorwerpen. Om beurten trek je een kaartje. Staat een van de vijf voorwerpen in de juiste kleur op het kaartje? Probeer het dan snel te grijpen. Maar pas op: meestal staat het voorwerp in een foute kleur op het kaartje. Grijp dan zo snel mogelijk het voorwerp dat niet op de kaart staat of waarvan de kleur niet op de kaart staat. Heb je het juist, dan krijg je het kaartje. De winnaar is de speler die op het einde van het spel de meeste kaartjes heeft verzameld.

Leuk want...

Vlotte geesten heeft heel eenvoudige spelregels. Het komt erop aan om snel te reageren en het juiste voorwerp te grijpen. Niet zo gemakkelijk maar je lacht je beslist een kriek.

Zin in meer?

Wil je graag gezelschapsspelletjes uitproberen zonder ze te hoeven kopen? Dat kan via onze Spelbus! Om speelgoed te lenen, moet je lid worden en een A-kaart hebben. Je mag dan voor al je kinderen speelgoed kiezen en dit tot maximum drie stuks per keer en zo vaak je wil. Lid worden kost 5 euro per jaar. Een A-kaart laten maken is gratis. Lees er alles over.

Spel van de maand vlotte geesten