Zomerse tips van Gekkoo-medewerkers

De Averegten maken van jou en je kinderen de beste vrienden: ontdek op handen en voeten of lopend door de bossen de vlinders, vogels en mooiste bloemen. Kom tot rust met een pannenkoek in het Boshuis en bewaar de grootste schat voor het tweede deel van je trip: op de natuurspeelplaats Hobbeldonk bouw je de meest fascinerende modderkastelen en kan je nog eens echt enkele uren van de wereld verdwijnen.

Tip van Dries | algemeen coördinator

Ik vind de zomerbar van Park Spoor Noord echt een supergezellige en kindvriendelijke zomerbar. Ouders, tantes, nonkels, oma’s en opa’s kunnen gezellig iets drinken in de bar terwijl de kindjes zich te pletter amuseren in het water en de fonteinen.

Tip van Nele | projectmedewerker Kampbende

Ga op een echte schattenjacht in de Hobokense Polder. Met de hulp van een gps kan je er gaan geocachen. Je registreert je, downloadt de app en het zoeken kan beginnen. De Hobokense Polder is ook zonder speurtocht een prachtige wandellocatie. Wie weet kom je er de gallowaykoeien en konikpaarden tegen!

Tip van Deborah | medewerker administratie en communicatie

Nieuw en het ontdekken waard: de architectuurroute van Visit Antwerpen en Toerisme Provincie Antwerpen. De architectuurroute is een fietsroute van 30km (inkorten kan ook) die start aan de Grote Markt en je de mooiste gebouwen van Antwerpen laat ontdekken. Onderweg krijg je gouden fotografietips om likes op Instagram te scoren met je foto’s van gebouwen.

Tip van Sarah | communicatiemedewerker

Het Middelheimmuseum is een aanrader. Heerlijk om daar op een zonnige dag naartoe te gaan. Kinderen kunnen de kunstwerken daar letterlijk van alle kanten bekijken en je mag er zelfs rond rennen, wat in een ‘normaal’ museum nooit mag! Ideaal voor actief museumbezoek. Een lekkere picknick maakt je dag compleet.

Tip van Kaat | stafmedewerker Kampbende