Steun ons Gekkoo Fonds

Alle kinderen moeten kunnen deelnemen aan vrijetijdsactiviteiten. Toch zijn speelpleinen en kampen voor veel gezinnen moeilijk of zelfs niet betaalbaar. Daarom richtten we het Gekkoo Fonds op. Wie het financieel niet breed heeft, kan voor onze kampen, speelpleinen en Woensdagbendes een tussenkomst aanvragen. Het Gekkoo Fonds betaalt dan een deel van het inschrijvingsgeld. Lees hier het verhaal van Ife, zij kon mee op kamp dankzij het Gekkoo Fonds.

Steun ons Gekkoo Fonds

Vind jij ook dat elk kind recht moet hebben op een leuke tijd? Om onbezorgd te kunnen spelen en plezier maken? Steun dan ons Gekkoo Fonds door te storten op BE63 0682 5167 4308. Je kiest zelf hoeveel en hoe vaak je stort. Vermeld zeker je naam en adres in de mededeling bij je betaling.

Om je een idee te geven van het belang van jouw financiële bijdrage:

  • voor 10 euro kan een kind vier keer komen spelen op onze wekelijkse Woensdagbende
  • voor 25,50 euro kan een kind zes dagen deelnemen aan een speelplein
  • voor 150 sponsor je deelname aan een gemiddelde kampweek

In 2017 kwam het Gekkoo Fonds tussen voor iets meer dan 34.500 euro. Daarmee konden 75 kinderen op kamp en meer dan 500 kinderen naar onze speelpleinen.

Het Gekkoo Fonds haalt een groot deel van haar middelen uit de giften van particulieren en bedrijven. Lees hier hoe Florin zijn gasten vroeg om het Gekkoo Fonds te steunen. Of het verhaal van Belfius dat het Gekkoo Fonds al enkele jaren steunt.

Aan tafel met Gekkoo

Elk jaar in oktober organiseren we een diner ten voordele van het Gekkoo Fonds. De horecastudenten van het Stedelijk Lyceum Lamorinière serveren een verfijnd driegangenmenu met seizoensgebonden ingrediënten en achteraf kan je gezellig nog iets drinken in de bodega. Alle info over editie 2018 vind je hier. De foto's van 2017 kan je hier bekijken.

De Warmste Week

Gekkoo is één van de goede doelen tijdens De Warmste Week van Studio Brussel. Registreer jouw actie en steun het Gekkoo Fonds.

Een tussenkomst aanvragen? Klik hier voor alle info.

Een hele grote dankjewel aan al onze sponsors en partners om het Gekkoo Fonds te steunen!