Ontmoet Saar | vrijwilliger van de maand

Elke maand stellen we jou met veel trots één van onze geweldige vrijwilligers voor. Deze maand: ontmoet Saar!

Wat doe je bij Gekkoo en hoelang doe je dat al: ik ben vrijwilliger bij de kampbende sinds 2010, momenteel vooral hoofdbegeleider van Go Wild Weweler – Het volk van Terug en Weleer.

Mijn ideale zondag is: een zaterdag. Met vrienden ’s ochtends afspreken op de markt voor een koffietje en dan van het ene onvoorziene leuke plan in het andere rollen.

Als ik een superkracht mocht kiezen, zou ik: kunnen tijdreizen

Ik zou nooit in mijn leven in een zwembad vol harige spinnen springen.

Mijn eerste Gekkoo-herinnering is: Gekke avonturen beleven aan zee in het bijzijn van een Totempaal met een haviksbek.
Je mag mij altijd wakker maken voor: Een road trip en/of goede koffie!

Mijn favoriete moment op kamp was: Vorige zomer was ik samen met Ferre, mijn partner-in-crime in Weweler, leiding van een ploeg onvergetelijke pubers. Problemen in de groep werden met zoveel liefde, vergeving en geduld voor elkaar opgelost. We konden het hen niet weigeren om allemaal samen een nacht op een heuvelrug onder de sterren te slapen. ’s Ochtends zagen we de mist langzaam wegtrekken en voelden we de zon opkomen. We zijn daarna terug naar het kamp getrokken en tegen 8u stonden we ochtend-aerobics te geven op de wei… Dat noem ik grave jongeren!

Waarom ben je vrijwilliger? Om kinderen te zien openbloeien, voor x aantal dagen al hun zorgen te zien vergeten en zichzelf opnieuw zien uitvinden. Om samen met mijn vrienden keiveel energie in een project te steken en ons samen goed te voelen over wat we doen. Om heel veel plezier te beleven op kamp.
Waarom ben je begonnen en wat zou je zeggen tegen iemand die nu nog twijfelt om het eens te proberen? Vrienden overtuigden me om leiding te worden op kamp. Het plezier dat je als leiding onder elkaar hebt is al het werk waard. Ik heb er vrienden voor het leven gemaakt.

Wil je mee met Saar? Dat kan! Boek nu een geweldig themakamp in Weweler en geef Saar in levende lijve een dikke knuffel!

> Het volk van Weleer - GoWild Weweler

> Het volk van Terug - GoWild Weweler

 

 

Vrijwilliger Saar