Ontmoet Rueben | vrijwilliger van de maand

Elke maand stellen we jou met veel trots één van onze geweldige vrijwilligers voor. Deze maand: Spelbusvrijwilliger Rueben!

Wat doe je bij Gekkoo en hoe lang doe je dat al? Spelbusvrijwilliger, al meer dan een jaar.

Mijn ideale zondag is... thuis zitten, een spelletje spelen, filmpje kijken, soms euh... een beetje "uitrusten" van de avond ervoor.

Als ik een superkracht zou mogen kiezen, zou ik: onzichtbaar kunnen zijn!

Je mag mij altijd wakker maken voor: een date met Gemma Arterton!

Mijn favoriete moment met de Spelbus was samen met mijn collega's Rachid en Asma mopjes maken over collega Brecht z’n eentonige smaak in pizza. Ook al was alles dezelfde prijs ongeacht de topping, toch koos hij voor de saaiste optie: Margherita.

Waarom ben je vrijwilliger? Het is een leuke groep om mee te “werken”, dus je doet leuke dingen met goede vrienden, en dan ook nog met een vrijwilligersvergoeding.

Hoe kwam je bij Gekkoo terecht? Ik verveelde me nogal gedurende de week, en Koen (stafmedewerker bij Gekkoo), zag een vriend in nood en was bovendien nog op zoek naar een Spelbusvrijwilliger. Binnen de twee dagen stond ik aan de bus en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad. Moest je zin hebben om ook bij de Gekkoo Vrijwilligersbende te komen, niet twijfelen! Iedereen is spontaan en vriendelijk, en de sfeer is altijd gezellig.

Meer weten over het aanbod van de Spelbus? Neem dan eens een kijkje op de pagina van de Spelbus.