Ontmoet Hestia | vrijwilliger van de maand

Elke maand stellen we jou met veel trots één van onze geweldige vrijwilligers voor. Deze maand: Hestia.

Wat doe je bij Gekkoo en hoelang doe je dat al: sinds mijn 16de ben ik animator. Ik ben dan doorgegroeid naar hoofdanimator en instructor. Ik help mee bij het organiseren van ons Gala en ben een van de voorzitters van het team dat de animatorcursus voorbereidt en evalueert.

Mijn ideale zondag is: ontbijt op bed, uitzicht op de zee, golden oldies op de radio en ergens in de dag kunnen genieten van watermeloen, aardbeien en een roze donut.

Als ik een superkracht mocht kiezen, zou ik: gedachtenlezen en uit het niets donuts kunnen toveren. Hestia: de vrouw die haar volk voedde ;)

Je mag mij altijd wakker maken voor: een roadtrip, dan slaap ik wel verder in de auto!

Mijn favoriete moment op kamp: Bij het kampje “later word ik... speurneus” moesten de kinderen een onrustwekkende verdwijning oplossen. Op het einde van het kamp hadden ze de dader gevangen, de verdwijning opgelost en alle gestolen spullen ontdekt. Ze werden onthaald bij de burgemeester in het stadhuis, werden door de politie geEscorteerd en stonden de volgende dag in de krant. Nog nooit een bende jongens zo hard zien glunderen. Ouders stonden op het einde van het kamp vol trots met de krant in hun handen. Die kiddo's geloofden hun oogjes niet!

Waarom ben je vrijwilliger? Ik ben begonnen met vrijwilligen omdat ik zag hoeveel plezier mijn zus hieruit putte en uiteraard wilde ik alles wat zij deed ook doen. #kleinezusproblemen

Hoe kwam je bij Gekkoo terecht? Probeer het gewoon! Het enige dat kan gebeuren is dat je zotte avonturen beleeft waarover je geweldige verhalen kan vertellen en dat je vrienden voor het leven maakt. Klinkt helemaal niet slecht, toch?

Cursus volgen bij Hestia of één van onze andere topinstructoren? Dat kan! Hier vind je meer info over de animatorcursus. Wie weet brengt ze wel donuts mee…

Hestia