Ontdek onze jeugdverblijven!

Wist je dat Gekkoo ook twee jeugdverblijven beheert? Wij hebben twee verschillende locaties midden in de natuur, ideaal om te huren voor een verblijf met je school, vereniging, club of vriendengroep. We nodigen je graag uit om eens een weekje of een weekend te komen spelen, wandelen, ravotten en vooral genieten.

Tijdens schoolvakanties gebruiken we deze verblijven voor onze eigen vakantiekampen, maar periodes die vrij zijn worden beschikbaar gesteld voor reservatie via CJT.

In Verblijf Spelen in Brecht kan je met je klas terecht voor een meerdaags verblijf met volpension.
Je kan twee schooljaren op voorhand reserveren, de inschrijvingen gaan telkens in oktober van start. Wees er dus snel bij!
Tijdens weekends en schoolvakanties kan je Verblijf Spelen verhuren via de boekingscentrale van CJT. Gekkoo Verblijf Spelen kan volledig of gedeeltelijk gereserveerd worden. Tijdens weekends en schoolvakanties is enkel zelfkook mogelijk.

Verblijf Natuur in Weert kan je zowel tijdens schoolweken als weekends en schoolvakanties reserveren via de boekingscentrale van CJT. In dit verblijf is enkel zelfkook mogelijk.

Gekkoo Verblijf Spelen | Brecht

Gekkoo Verblijf Spelen is ons grote jeugdverblijf in de bossen van Sint-Job-in-'t-Goor (Brecht). Een centrale ligging in de Noorderkempen, een perfecte uitvalsbasis om de regio te verkennen. Het gebouw biedt een capaciteit van 140 bedden, beschikt over alle comfort en kan volledig of gedeeltelijk gehuurd worden, afhankelijk van de grootte van de groep.

Gekkoo Verblijf Spelen beschikt over 140 bedden.
Prijs* voor een vijfdaags verblijf 'volpension' (van maandag 10.00 uur tot vrijdag 15.00 uur):

Hoogseizoen (periodes vanaf paasvakantie tot en met de herfstvakantie): € 135,00 per persoon.

Laagseizoen (periodes na herfstvakantie tot paasvakantie): € 125,00

* prijzen geldig voor reservaties geplaatst vanaf 1 oktober 2016

Reserveren

Voor schoolweken reserveer je Gekkoo Verblijf Spelen hier.

Voor weekends en schoolvakanties reserveer je het Gekkoo Verblijf Spelen via CJT:

Reserveer Gekkoo Verblijf Spelen volledig - gebouwen A & B: 142 bedden
Reserveer Gekkoo Verblijf Spelen gebouw A - deel 1 & 2: 96 bedden
Reserveer Gekkoo Verblijf Spelen A - deel 1: 40 bedden
Reserveer Gekkoo Verblijf Spelen gebouw B: 46 bedden

Gekkoo Verblijf Spelen | Staf Larochelaan 47, 2960 Brecht

Gekkoo Verblijf Natuur | Weert

Een klein en gezellig verblijf, uitstekend geschikt voor openluchtklassen, weekendverblijven, jeugdkampen, kennismakings- en bezinningsdagen, familieweekends, ... Gekkoo Verblijf Natuur is gelegen in Weert (bij Bornem) in de driehoek Antwerpen (30 km), Mechelen (30 km), Brussel (40 km). Deze ligging is ideaal om te genieten van rust en natuur. De regio Scheldeland is een topper voor fiets- en wandelrecreatie. Het verblijf is geschikt voor groepen tot 40 personen.

In Gekkoo Verblijf Natuur staan 32 bedden (in het hoofdgebouw). Er zijn 8 extra bedden in het vissershuisje (dit is een kleine chalet die een stukje van het hoofdgebouw weg ligt).

Prijs en reserveren

Gekkoo Verblijf Natuur reserveer je via CJT: Reserveer Gekkoo Verblijf Natuur

Gekkoo Verblijf Natuur | Appeldijkstraat 36 - 2880 Weert