Gouden raad van survivalexperten

Hoe overleef je een Gekkoo-kamp? Onze survivalspecialisten weten raad!

Tip 1

Durf af en toe eens onbewandelde paadjes betreden, je weet nooit wat je allemaal zal tegenkomen. #wanderlust

Tip 2

Laat tijgerwerende spullen maar thuis, ALLE Gekkoo-verblijven zijn hier professioneel tegen beschermd. Geloof je ons niet? Ooit al een tijger bij ons op kamp gezien?

Tip 3

Snel vrienden maken op kamp? Pak een blad papier, teken daar 2 handen op en leg iemand anders en je eigen hand erop tot jullie 3 gelijkenissen hebben gevonden. Dit kan gaan over hobby’s, huisdieren of een gemeenschappelijke weerzin voor broccoli. Herhaal dit met iedereen in de groep et voilà, de eerste horde naar eeuwige vriendschap is genomen!

Tip 4

Voorwerpen raken echt niet graag verloren. Er duidelijk de naam van de eigenaar(es) inzetten, helpt enorm om de zielige eenzame spulletjes die zich elke vakantie opstapelen in ons donker magazijn, weer naar huis te brengen.

Tip 5

Schrik voor heimwee? Niet nodig! Als echte kampexperts weten wij uit ervaring dat maar heel weinig kleine ontdekkers en avonturiers hier last van hebben. Mama’s en papa’s die jullie missen als jullie weg zijn, da’s een heel ander verhaal… Stuur zeker een kaartje, dat verzacht het gemis!

Tip 6

Is de begeleider van jouw kamp extra leuk en lief? Vind je het wel cool wat die allemaal mogen doen en zie je jezelf dat ook wel doen? Bij Gekkoo zoeken we steeds naar nieuwe en geïnspireerde vrijwilligers. Ga jij de uitdaging aan?