Gekkoo zomerse toptip 3

Elke week geeft Gekkoo een toptip voor een kindvriendelijke activiteit voor jou en jouw kroost. Deze week is dat de avondwandeling langs de donkerste stukjes in Antwerpen vol griezelpret en eeuwenoude spookverhalen.

Ga mee met een spokenjager op stap doorheen het donkere Antwerpen met zijn griezelige spooklegendes. Zoals je misschien weet was de Lange Wapper de schrik van de stad, maar ken je ook zijn verhaal? Ontdek welke griezelverhalen zich afspeelden in stad aan de Schelde. Deze activiteit is ideaal voor dappere 6 tot 12-jarigen en hun ouders.

Toen er vroeger vreemde en onverklaarbare dingen gebeurden, waren spoken of geesten steeds verdacht. Maar bestaan spoken echt? Ontdek het zelf op deze griezeltocht. Alle oude legendes komen terug tot leven en worden op een magische manier verteld aan jou en jouw kids. De tocht start om 19.00 uur aan Het Steen in Antwerpen en gaat voor een eerste keer door deze zaterdag 21 juli. Mocht je dit keer niet kunnen meegriezelen, geen paniek! Op 11 augustus en 1 september krijg je nog eens de kans om je te laten betoveren door de spookverhalen van Antwerpen.

prijs per persoon: € 7.50
startlocatie: Standbeeld van Lange Wapper, Steenplein, Antwerpen
eindlocatie: Vrijdagmarkt, Antwerpen
duur: 90 min.
aantal km: 2.50 km
toegankelijk voor rolstoel: ja

Meer info en reserveren.