Kunstkuren

Kunstkuren

Lekker zot in het knutselkot

4 – 9 april
Jeugdverblijf De Horizon | 265

50% korting via het Gekkoo Fonds

Kunst aan zee

We laten ons inspireren door allerlei grote kunstenaars. We maken een eigen zelfportret, bouwen creaties in het zand en doen aan action painting. De zee gebruiken we als muze of als het decor van onze prachtige kunstwerken.

Aan de slag

We gaan creatief aan de slag met kroonkurken, rietjes, kralen, flessen, gekleurd touw,… We bouwen ook een megagroot kunstwerk met gerecycleerd materialen. We ontwerpen onze eigen juwelen en leren mooie armbanden knopen.

Samen met andere kampen

Deze week organiseren we ook andere kampen op deze locatie. Broers, zussen, vrienden en vriendinnen kunnen dus makkelijk samen op kamp ook al behoren ze tot een andere leeftijdsgroep of vinden ze andere dingen leuk.

Korting via Gekkoo Fonds

Heb je recht op sociaal tarief? Dan heb je bij Gekkoo recht op 50% korting op de deelnameprijs. Kijk op de pagina van het Gekkoo Fonds en volg de stappen om van de tegemoetkoming gebruik te maken.

ico-base-cake-outline Age
2007 - 2009
ico-base-pricetag-outline Price
265
ico-base-calendar-outline Duration
6 dagen met overnachting
ico-base-bus-outline Location of departure

Welke verzekering?

Deelnemers zijn verzekerd voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid.

Over de begeleiding

Onze kampen met overnachting worden begeleid door vrijwilligers met ervaring in het jeugdwerk of het onderwijs. Zij nemen vrijwillig elk jaar kinderen en jongeren mee op kamp om hen de mooiste tijd van het jaar te bezorgen.

Inbegrepen

  • Alle overnachtingen, maaltijden en tussendoortjes
  • Uitstappen, workshops of activiteiten ter plaatse