Gekkoo kunstkanonnen

Kunstkanonnen

Artiesten aan het werk

14 – 19 februari
Gekkoo Verblijf Spelen | 225

50% korting via het Gekkoo Fonds

Kunstmuseum

We laten ons inspireren door kunstenaars zoals Picasso en Jackson Pollock en maken extra large tekeningen, doen aan action painting, boetseren gezichten in klei,… We stellen alles tentoon in ons eigen kunstmuseum.

Upcycling

We gaan aan de slag met recyclagemateriaal. Wat tover jij tevoorschijn met kroonkurken, rietjes, kralen, flessen,…? We bouwen ook een megagrote knikkerbaan met allerlei materialen.

Samen met andere kampen

Deze week organiseren we ook andere kampen op deze locatie. Broers, zussen, vrienden en vriendinnen kunnen dus makkelijk samen op kamp ook al behoren ze tot een andere leeftijdsgroep of vinden ze andere dingen leuk.

Korting via Gekkoo Fonds

Heb je recht op sociaal tarief? Dan heb je bij Gekkoo recht op 50% korting op de deelnameprijs. Kijk op de pagina van het Gekkoo Fonds en volg de stappen om van de tegemoetkoming gebruik te maken.

ico-base-cake-outline Age
2013 - 2014
ico-base-pricetag-outline Price
225
ico-base-calendar-outline Duration
6 dagen met overnachting
ico-base-bus-outline Location of departure

Welke verzekering?

Deelnemers zijn verzekerd voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid.

Over de begeleiding

Onze kampen met overnachting worden begeleid door vrijwilligers met ervaring in het jeugdwerk of het onderwijs. Zij nemen vrijwillig elk jaar kinderen en jongeren mee op kamp om hen de mooiste tijd van het jaar te bezorgen.

Inbegrepen

  • Alle overnachtingen, maaltijden en tussendoortjes
  • Uitstappen, workshops of activiteiten ter plaatse