Bakfabriek

Krokante keukengeheimen

Vertrouw niemand in de keuken

14 – 19 februari
Gekkoo Verblijf Spelen | 235

50% korting via het Gekkoo Fonds

Koken en bakken

Duik mee de professionele, grote keuken van ons jeugdverblijf in en tover de lekkerste gerechten op tafel. Oei, iemand heeft de recepten versnipperd. Slagen we erin om ze terug samen te stellen en de gerechten juist klaar te maken?

Los het mysterie op

We doen ook mee aan Masterchef-Mol: we verdienen budget en materiaal voor de kookwedstrijd. Maar opgelet: in elk team zit een mol die de boel probeert te saboteren.

Samen met andere kampen

Deze week organiseren we ook andere kampen op deze locatie. Broers, zussen, vrienden en vriendinnen kunnen dus makkelijk samen op kamp ook al behoren ze tot een andere leeftijdsgroep of vinden ze andere dingen leuk.

Korting via Gekkoo Fonds

Heb je recht op sociaal tarief? Dan heb je bij Gekkoo recht op 50% korting op de deelnameprijs. Kijk op de pagina van het Gekkoo Fonds en volg de stappen om van de tegemoetkoming gebruik te maken.

ico-base-cake-outline Age
2010 - 2012
ico-base-pricetag-outline Price
235
ico-base-calendar-outline Duration
6 dagen met overnachting
ico-base-bus-outline Location of departure

Welke verzekering?

Deelnemers zijn verzekerd voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid.

Over de begeleiding

Onze kampen met overnachting worden begeleid door vrijwilligers met ervaring in het jeugdwerk of het onderwijs. Zij nemen vrijwillig elk jaar kinderen en jongeren mee op kamp om hen de mooiste tijd van het jaar te bezorgen.

Inbegrepen

  • Alle overnachtingen, maaltijden en tussendoortjes
  • Uitstappen, workshops of activiteiten ter plaatse