Weweler

Expeditie Weweler - 16 tot 18 jaar

Ultimate survivor

15 – 29 juli
Weweler | 375

50% korting via het Gekkoo Fonds

Ultimate survivor

Zin in een kamp vol spanning, ontdekking en uitdaging? Dan ben je bij ultimate survivor aan het juiste adres. Tijdens de grensverleggende ontdekkingstochten is goede samenwerking een must! Leer jezelf en andere expeditie-experten beter kennen tijdens bloedstollende uitdagingen en groepsverbindende spelen. We rekenen op de verschillende elementen en onze eigen kennis van de natuur om te overleven tijdens dit superleuke kamp.

Gezellig kamperen

We slapen in tenten en genieten van het buitenleven in het groene dal waarin onze wei ligt. Na een actieve dag vol activiteiten, wandelen, spelen en ravotten gaan we chillen aan het kampvuur, zingen we karaoke of kijken we een film.

Samen met andere kampen

Deze week organiseren we ook andere kampen op deze locatie. Broers, zussen, vrienden en vriendinnen kunnen dus makkelijk samen op kamp ook al behoren ze tot een andere leeftijdsgroep of vinden ze andere dingen leuk.

Korting via Gekkoo Fonds

Heeft je kind recht op een verhoogde tegemoetkoming? Dan krijg je bij Gekkoo 50% korting op de deelnameprijs. Kijk op de pagina van het Gekkoo Fonds en volg de stappen om van de tegemoetkoming gebruik te maken.

ico-base-cake-outline Age
2005 - 2007
ico-base-pricetag-outline Price
375
ico-base-calendar-outline Duration
15 dagen met overnachting
ico-base-bus-outline Location of departure

Welke verzekering?

Deelnemers zijn verzekerd voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid.

Over de begeleiding

Onze kampen met overnachting worden begeleid door vrijwilligers met ervaring in het jeugdwerk of het onderwijs. Zij nemen vrijwillig elk jaar kinderen en jongeren mee op kamp om hen de mooiste tijd van het jaar te bezorgen.

Inbegrepen

  • Alle overnachtingen, maaltijden en tussendoortjes
  • Uitstappen, workshops of activiteiten ter plaatse