Ik wil vrijwilliger worden

Welkom bij Gekkoo

Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkvereniging. Bij ons kan je terecht voor je cursus en allerlei vormingen, maar je gaat vooral leuke mensen leren kennen en vrienden voor het leven maken.

Hieronder ontdek je wat je bij Gekkoo allemaal kan doen. Je kan Gekkoo wat beter leren kennen en je meteen aanmelden voor een stage of als vrijwilliger. Welkom bij Gekkoo!

Vrijwilligen? Daarom!

Leer ons kennen tijdens de Get Together 

De Get Together is een kennismakingsmomenten dat we organiseren waar je Gekkoo en andere vrijwilligers beter leert kennen. Je krijgt dan ook een startpakket met alle informatie, een Gekkoo-T-shirt en enkele andere leuke gadgets van Gekkoo.

De Get Together vindt plaats bij ons op het kantoor en dit op:

  • 29 maart vanaf 17u

Om dit goed te kunnen plannen, vragen we om vooraf jouw aanwezigheid aan ons door te geven. Dit kan door te mailen naar onze stafmedewerkers via vrijwilligersbende@gekkoo.be. We bezorgen je dan de juiste praktische informatie.

Wat kan je als vrijwilliger bij ons doen?

Gekkoo Vrijwilligersbende

Hulpanimator

Als hulpanimator ben je 15 jaar of ouder en begeleid je samen met de rest van het team kinderen tussen 3 en 12 jaar. Je helpt bij het voorbereiden van de activiteiten en maakt kennis met de taken van een animator in het jeugdwerk. Klaar voor de uitdaging?
Hulpanimator
Gekkoo Vrijwilligersbende

Animator

Als animator ben je 15 jaar of ouder en begeleid je samen met de rest van het team kinderen tussen 3 en 12 jaar. Je bereidt samen met je hoofdanimator en je team de activiteiten voor en voert deze uit. Iets voor jou?
Animator
Gekkoo Vrijwilligersbende

Hoofdanimator

Als hoofdanimator ben je 17 jaar of ouder en ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de animatoren (die samen met jou de kinderen begeleiden). Verder volg je ook de voorbereiding van de activiteiten en de administratie zorgvuldig op.
Hoofdanimator
Gekkoo Vrijwilligersbende

Instructeur

Je bent 18 jaar of ouder en hebt ondertussen al een stevige rugzak ervaring binnen het jeugdwerk, en wilt graag deze kennis doorgeven via vorming en coaching? Dan kan jij instructeur worden bij Gekkoo.
Instructeur
Gekkoo later word ik cowboy

Gekkoovrijwilliger

Heb jij zin om mee te gaan op kamp als kookouder? Zit je talent in administratieve ondersteuning of heb je zin om ons te helpen op leuke evenementen? Dat kan!
Gekkoovrijwilliger