Andere tegemoetkomingen

Tegemoetkoming ziekenfonds

De meeste ziekenfondsen geven een tegemoetkoming voor jeugdactiviteiten. Informeer je via de kantoren of website van je ziekenfonds. Bezorg ons het attest, wij vullen dit in na de vakantie en sturen het rechtstreeks naar het ziekenfonds.

Tussenkomst werkgever

Sommige werkgevers komen tussen in de kosten voor jeugdactiviteiten. Informeer je bij je werkgever. Bezorg ons het attest, wij vullen dit in na de vakantie en sturen het terug naar je werkgever.

Fiscaal attest

Is je kind jonger dan 12 jaar op het moment dat het deelneemt aan een van onze activiteiten? Heeft je kind een zware handicap en is het jonger dan 18 jaar op het moment dat het deelneemt aan een van onze activiteiten? Dan krijg je een fiscaal attest dat je kan inbrengen bij je belastingaangifte.

Fiscale attesten voor kalenderjaar 2018 versturen we automatisch per e-mail in het voorjaar van 2019. Heb je je fiscaal attest niet gekregen? Neem dan contact op met ons secretariaat.

Diesterweg's Hulpkas

Gaat je kind naar een school van het Stedelijk Onderwijs in Antwerpen? Dan kan je een tussenkomst van Diesterweg’s Hulpkas aanvragen. Informeer je bij de school van je kind of op hun site. Diesterweg's Hulpkas en Gekkoo Fonds kan je niet combineren.