Gekkoo Verblijf Spelen sluit de deuren

Bedankt voor je interesse in ons jeugdverblijf Spelen in Brecht. Jammer genoeg is het niet meer mogelijk te reserveren. Na 13 november 2022 sluiten wij namelijk de deuren van ons jeugdverblijf. We verwijzen je graag door naar www.jeugdverblijven.be om een ander geschikt verblijf te vinden.

Waarom sluit Verblijf Spelen de deuren?

Gekkoo slaat binnenkort een nieuwe weg in. We gaan ons in de toekomst focussen op het uitbouwen van een nog straffer aanbod, waarin alle kinderen in de stad hun talenten, interesses en identiteit kunnen ontdekken. Gekkoo zal daarom stoppen met het uitbaten van een eigen jeugdverblijf, zodat er tijd en ruimte vrijkomt om de kwaliteit van ons aanbod te verbeteren. Gekkoo zal de middelen die hierdoor vrijkomen in de toekomst investeren in speelgelegenheden voor kinderen in de stad om zo mee een antwoord te bieden op de grote noden die er hier zijn.

Had je een reservatie gedaan?

Uiteraard gaan alle reservaties tot en met 13 november gewoon door en ontvangen wij alle groepen zoals afgesproken. Wij zullen ervoor zorgen dat we elke groep nog een aangenaam verblijf bij ons kunnen garanderen.

Iedereen die na 13 november gereserveerd heeft, krijgt in de loop van mei persoonlijk bericht. 

Heb je ondertussen nog een vraag? Stuur dan een mail naar verblijven@gekkoo.be. Onze medewerkers beantwoorden je vraag binnen de 5 werkdagen.

We bedanken je alvast voor het vertrouwen en begrip.

Het Gekkoo-team.