Belfius, een belangrijke partner van het Gekkoo Fonds

Kinderen horen te spelen, te leren en nieuwe dingen te ontdekken. Deelnemen aan vrijetijdsactiviteiten is daarom heel belangrijk. Jammer genoeg zijn deze activiteiten moeilijk betaalbaar voor sommige gezinnen. Het Gekkoo Fonds helpt door een deel van de deelnameprijs te betalen. Zo kunnen alle kinderen genieten van vakantie. Het Gekkoo Fonds haalt een groot deel van haar middelen uit de bijdragen van particulieren en bedrijven. Zo toont ook Belfius zijn warm hart. Bankdirecteur Geert Marien vertelt waarom.

“Gekkoo en hun werking ken ik al jaren en hun inzet en doelstellingen vind ik absoluut knap”, zegt Geert Marien. “Reeds 80 jaar zet een groep enthousiastelingen zich in om jongeren, maakt niet uit of ze arm of rijk zijn, aan een fijne vakantie te helpen. Wij zijn dan ook graag bereid om daarin onze (financiële) steun te verlenen via het Gekkoo Fonds.” Belfius steunt het Gekkoo Fonds met een jaarlijkse storting én maakt jaarlijks een budget vrij dat Gekkoo mag gebruiken bij evenementen die ten goede komen aan alle kinderen.

“Ik geloof dat iedereen wel jongeren en kinderen kent die het familiaal wat moeilijker hebben op financieel vlak. Een vakantie kost geld, en soms wordt het kind daar de dupe van. Een gift is dus echt welbesteed”, besluit Marien nog.

Een hele grote dankjewel aan al onze sponsors en partners om het Gekkoo Fonds te steunen!

Wil jij met je bedrijf het Gekkoo Fonds steunen? Neem dan contact op en samen bekijken we de mogelijkheden.

Logo Belfius