Weweler

Weweler à la carte

5 – 18 augustus
Weweler | 359

50% korting via het Gekkoo Fonds

Weweler à La Carte

Op Weweler à la Carte doe je wat je wil! Niet letterlijk natuurlijk, maar je krijgt wel een waaier aan activiteiten voorgeschoteld waartussen je kan kiezen. Zo kan je altijd doen waar jij zin in hebt! Ben je avontuurlijk aangelegd en ga je graag op wandel- of fietstochten, of experimenteer je graag met wetenschap? Als je het liever rustig aan doet, dan zijn onze creatieve workshops geschikt voor jou. Of lijkt het jou cooler om eens een eigen kamp te bouwen in de natuur? Kom het allemaal ontdekken op Weweler à la Carte!

Gezellig kamperen

We slapen in tenten en genieten van het buitenleven in het groene dal waarin onze wei ligt. Na een actieve dag vol activiteiten, wandelen, spelen en ravotten gaan we chillen aan het kampvuur, zingen we karaoke of kijken we een film.

Samen met andere kampen

Deze week organiseren we ook andere kampen op deze locatie. Broers, zussen, vrienden en vriendinnen kunnen dus makkelijk samen op kamp ook al behoren ze tot een andere leeftijdsgroep of vinden ze andere dingen leuk.

Korting via Gekkoo Fonds

Heeft je kind recht op een verhoogde tegemoetkoming? Dan krijg je bij Gekkoo 50% korting op de deelnameprijs. Kijk op de pagina van het Gekkoo Fonds en volg de stappen om van de tegemoetkoming gebruik te maken.

ico-base-cake-outline Age
2006 - 2010
ico-base-pricetag-outline Price
359
ico-base-calendar-outline Duration
14 dagen met overnachting
ico-base-bus-outline Location of departure

Welke verzekering?

Deelnemers zijn verzekerd voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid.

Over de begeleiding

Onze kampen met overnachting worden begeleid door vrijwilligers met ervaring in het jeugdwerk of het onderwijs. Zij nemen vrijwillig elk jaar kinderen en jongeren mee op kamp om hen de mooiste tijd van het jaar te bezorgen.

Inbegrepen

  • Alle overnachtingen, maaltijden en tussendoortjes
  • Uitstappen, workshops of activiteiten ter plaatse