04

Fantasiefabriek

Welkom in het land van je dromen

11 – 16 juli
Gekkoo Verblijf Spelen | 225

50% korting via het Gekkoo Fonds

Fantasiewezen

Ooit al eens nagedacht over het land van je dromen? Dit is je kans! In de fabriek ontdekken en creëren we samen onze eigen fantasiewereld. Eerst en vooral maken we van onszelf een prachtig fantasiewezen. Wie weet hebben we ook speciale krachten.

Sidekick

Daarna gaan we op zoektocht in onze eigen wereld en maken we kennis met onze eigen sidekick. Maar opgelet! In onze fantasiewereld schuilen ook slechteriken die we moeten verslaan.

Samen met andere kampen

Deze week organiseren we ook andere kampen op deze locatie. Broers, zussen, vrienden en vriendinnen kunnen dus makkelijk samen op kamp ook al behoren ze tot een andere leeftijdsgroep of vinden ze andere dingen leuk.

Korting via Gekkoo Fonds

Heb je recht op sociaal tarief? Dan heb je bij Gekkoo recht op 50% korting op de deelnameprijs. Kijk op de pagina van het Gekkoo Fonds en volg de stappen om van de tegemoetkoming gebruik te maken.

ico-base-cake-outline Age
2013 - 2014
ico-base-pricetag-outline Price
225
ico-base-calendar-outline Duration
6 dagen met overnachting
ico-base-bus-outline Location of departure

Welke verzekering?

Deelnemers zijn verzekerd voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid.

Over de begeleiding

Onze kampen met overnachting worden begeleid door vrijwilligers met ervaring in het jeugdwerk of het onderwijs. Zij nemen vrijwillig elk jaar kinderen en jongeren mee op kamp om hen de mooiste tijd van het jaar te bezorgen.

Inbegrepen

  • Alle overnachtingen, maaltijden en tussendoortjes
  • Uitstappen, workshops of activiteiten ter plaatse