in the spotlight

In de spotlights

Schitter op het podium

27 februari – 4 maart
Gekkoo Verblijf Spelen | 245

50% korting via het Gekkoo Fonds

Toon jouw talent

Schuilt er in jou een echte drama royalty? Of blink jij misschien uit in rappen of het schrijven van teksten? Kortom: sta jij graag in de schijnwerpers? Loop dan samen met ons mee naar het podium.

Op de rode loper

We verfijnen onze podiumskills en bereiden ons toonmoment voor waarop jij zal schitteren. Ben jij klaar om daarna mee op onze rode loper te verschijnen? Ben jij klaar om daarna mee op onze rode loper te verschijnen?

Samen met andere kampen

Deze week organiseren we ook andere kampen op deze locatie. Broers, zussen, vrienden en vriendinnen kunnen dus makkelijk samen op kamp ook al behoren ze tot een andere leeftijdsgroep of vinden ze andere dingen leuk.

Korting via Gekkoo Fonds

Heeft je kind recht op een verhoogde tegemoetkoming? Dan krijg je bij Gekkoo 50% korting op de deelnameprijs. Kijk op de pagina van het Gekkoo Fonds en volg de stappen om van de tegemoetkoming gebruik te maken.

ico-base-cake-outline Age
2008 - 2010
ico-base-pricetag-outline Price
245
ico-base-calendar-outline Duration
6 dagen met overnachting
ico-base-bus-outline Location of departure

Welke verzekering?

Deelnemers zijn verzekerd voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid.

Over de begeleiding

Onze kampen met overnachting worden begeleid door vrijwilligers met ervaring in het jeugdwerk of het onderwijs. Zij nemen vrijwillig elk jaar kinderen en jongeren mee op kamp om hen de mooiste tijd van het jaar te bezorgen.

Inbegrepen

  • Alle overnachtingen, maaltijden en tussendoortjes
  • Uitstappen, workshops of activiteiten ter plaatse